История


От 2000г. на територията на гр. Варна и Североизточна България работи и се усъвършенства нашата програма в областта акушерство и гинекология. Този продукт на пазара на медицински услуги е уникален със своята комплексност и драстично скъсяване на пътя от диагностиката до лечението. Това е атестат за ефективността на този продукт.

През 2005г. д-р Марио Давидков открива медицински център „Марио Давидков“, разположен в медицински комплекс „Младост“. През 2009г. отваря врати и модерният ин витро сектор към медицинския център – последното звено по пътя на семейното планиране. Секторът по репродуктивна медицина предлага едни от най-качествените услуги на територията на Република България, извършени от висококвалифицирани и с дългогодишен опит специалисти.

Медицински център „Марио Давидков“ притежава:

  1. Лиценз за осъществяване на лечебна дейност от Министерство на здравеопазването (МЗ);
  2. Акредитация от Министерство на здравеопазването валидна за срок от пет години, с оценка отличен;
  3. Удостоверение за извършване на дейности по асистирана репродукция от Изпълнителна агенция по трансплантация (ИАТ);

Продуктът, който получават нашите пациенти е изграден на базата на ежегодни квалификации на персонала, както и инвестиции в най-иновативни технологии.

Статистиката, която притежава тази програма е причина за утвърждаването й на пазара на медицински услуги в областта акушерство и гинекология. Съчетанието на квалификацията, която притежава нашият екип и умелото използване на апарaтната диагностика, осигурява високият процент на ефективност и прецизно разрешение на редица, не дотам лесни случаи в нашата област. Това е осигурило уважението към дейността ни не само в България, но и извън страната.

Целта за създаването на този сайт е да осигурим достъпна информация на потребителя, която да му даде възможност да попадне на точното място в точния момент, спестявайки много нерви, средства и време. Нестандартно поднесената информация и периодичното и подновяване ще ви осигурява възможност за полезност относно знанията ви в областта здравеопазване. За повече информация, посещавайте редовно рубриките застъпени в сайта. Те ще бъдат постоянно осъвременявани и с достатъчна атрактивност, заслужаваща вниманието ви.